• App LTO Noord Netwerk

App LTO Noord Netwerk

LTO Noord Netwerk biedt een gratis app voor alle leden, bestuurders en medewerkers van LTO Noord. Middels de app zijn bestuurdersgegevens via de smartphone makkelijk toegankelijk. De contactgegevens van de bestuurders van de negen provincies, de afdelingen en alle sectoren in het werkgebied van LTO Noord, waren al geruime tijd via de LTO Noord website beschikbaar. Vanaf nu zijn deze gegevens ook te raadplegen op een smartphone.
 
Via de app LTO Noord Netwerk is de volgende informatie te vinden:
  • Informatiegids: Hierin kunnen de contactgegevens van de bestuurders van de negen provincies (provinciaal bestuur), de afdelingen per regio en de landelijke sectoren worden opgezocht. Er kan direct via mail of telefoon contact worden opgenomen met een bestuurder. Ook zijn de algemene gegevens van LTO Noord Vereniging en de bedrijven te raadplegen.
  • Informatiecentrum: Hier kan direct een vraag of opmerking ingestuurd worden aan het informatiecentrum
  • Ledenpas: Deze is als digitale versie beschikbaar via de app.
  • Over de app: Hier is de mogelijkheid om uit te loggen, er staat een overzicht van veel gestelde vragen met antwoorden en er is een link naar een contactformulier.
De app is, middels registratie met het lidmaatschapsnummer, alleen beschikbaar voor LTO Noord leden. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanschaf en het gebruik van de app.
 
Registreren, inloggen en toevoegen
De app LTO Noord Netwerk hoeft niet geïnstalleerd te worden, maar moet toegevoegd worden aan het startscherm van uw telefoon. U moet zich eerst registreren om gebruik te kunnen maken van de app. Doorloop hiertoe de volgende stappen:
  • Ga op uw smartphone naar www.ledenappmobiel.nl/ltonoord.
  • Registreer met uw lidmaatschapsnummer, mailadres en postcode.
  • Na registratie ontvangt u per e-mail bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de app kunt ophalen.
  • Open de link vanaf uw smartphone en log in.
  • Vervolgens voegt u de app toe aan het startscherm van uw smartphone of tablet en kunt u gebruik maken van de app.
De app LTO Noord Netwerk werkt op de meeste smartphones en tablets met iOS 5 en hoger, Android 2.3 en hoger, Blackberry 6 en hoger, Windows Phone 7. Meer informatie en een overzicht van de veel gestelde vragen over de app vindt u in de PDF bijlage onderaan deze pagina.

Vragen, problemen en/of opmerkingen
U kunt vragen, problemen en/of opmerkingen aan ons doorgeven via een antwoordformulier.
Klik hier om het formulier te openen. Na ontvangst zullen wij uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.