Bestuurders

LTO Noord is een netwerkorganisatie met meer dan 1000 bestuurders op alle niveau's die de belangen van haar leden op lokaal, regionaal en internationaal gebied effectief behartigt.

Afdelingen staan voor de opdracht om de gemeentelijke belangenbehartiging inhoud te geven, te zorgen voor een aantrekkelijk ondernemersnetwerk met boeiende ledenactiviteiten, en de ledenbinding en ledenwerving te verzorgen.

Relevante informatie voor bestuurders staan op deze pagina's een rij. Ben je op zoek naar de meest actuele contactgegevens van de bestuurders van LTO Noord, ga dan naar Contactgegevens bestuurders. De contactgegevens van de bestuurders zijn ook direct te benaderen vanaf de pagina's van de verschillende sectoren, vakgroepen, provincies en commissies.

LTO Noord heeft in 2014 een eigen Governance Code opgesteld. Wij vinden dat de code openbaar moet zijn zodat leden en bestuurders weten wat je van ons mag verwachten. Je vindt deze daarom hier. Je kan ook de samenvatting lezen, deze vindt je hier in de vorm van een infographic.