Voordelen lidmaatschap

De belangrijkste redenen om lid te zijn op een rij. LTO Noord biedt:

 • Een krachtenbundeling van sectoren
  De huidige maatschappij is complex. Europese regelgeving en de steeds kritischer wordende consument leggen druk op de gehele agrarische sector. Door de kracht van alle sectoren te bundelen, bevordert LTO Noord een sterke positie van haar leden in de maatschappij.  
   
 • Een solide lobby naar maatschappij, gemeentelijke, provinciale, landelijke en Europese politiek
  Ruim 23.000 leden, een democratische vereniging en veel deskundige en resultaatgerichte bestuurders, maken van LTO Noord een sterke, zelfverzekerde en betrouwbare gesprekspartner voor overheden, marktpartijen en maatschappelijke organisaties.
   
 • Een interessant netwerk 
  Als lid krijg je toegang tot contactgegevens van collega’s en deskundigen. 
   
 • Een breed pakket van diensten, kennis en expertise
  Als lid blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de agrarische sector via Nieuwe Oogst en de website www.nieuweoogst.nu. Als lid kun je bovendien met al je vragen, opmerkingen en suggesties op het terrein van belangenbehartiging, beleid, lidmaatschap, projecten en dienstverlening én voor korte telefonische adviezen terecht bij het LTO Noord Informatiecentrum.
   
 • Direct financieel voordeel
  Als lid kun je onder andere met korting verzekeringen afsluiten en voordelig energie en brandstof inkopen. Kijk van welke voordelen je nog meer kunt profiteren bij één van de dochterondernemingen van LTO Noord.