LTO Noord Academie

Welkom bij LTO Noord Academie, de opleiding voor bestuurders van LTO Noord!
Bestuurlijke ontwikkeling is één van de belangrijkste pijlers onder het succes van LTO Noord. Of in de woorden van Nelson Mandela: "Education is the most powerful weapen, wich can change the world." Leren loont! Dat vertaalt zich in bestuurders die beter op hun taak zijn toegerust en daardoor betere belangenbehartigers worden voor onze leden. Een aantal bestuurders gingen u voor en vertellen in onderstaand filmpje wat het hen heeft opgeleverd.


Dit jaar bieden wij voor bestuurders in het hoger kader twee mastertrajecten aan: Besturen en leiding geven en Besturen in een veranderende wereld. Beide trajecten bestaan uit zes inspiratiebijeenkomsten. Kies je voor een traject dan kies je voor zes bijeenkomsten gemiddeld 1 x per 2 maanden. 
Voor voorzitters van afdelingen en bestuurders in het hoger kader zijn er de Masterclasses, verschillende Inspiratiebijeenkomsten waarbij je vaardigheden en competenties als bestuurder worden aangescherpt door toonaangevende sprekers en trainers. Uit de masterclasses kun je vrij kiezen. Dus 1 of meerdere masterclasses.  In de inspiratiebijeenkomsten doe je als bestuurder nieuwe inspiratie, inzichten en ideeen op. Ook oefen je bijv. met casussen gerelateerd aan de bestuurderspraktijk. 

Na afloop van een mastertraject ontvang je een certificaat. Hiermee laat je zien actief te werken aan je bestuurlijke ontwikkeling binnen LTO Noord. Daarmee ben je ook interessant voor aanverwante organisaties als bijv. Friesland Campina. Deelnemers aan een Masterclass ontvangen een bewijs van deelname aan de betreffende Masterclass. 
Er zijn er nog enkele plekken beschikbaar in de losse masterclasses 'Beter Besturen'. We raden u aan u snel op te geven want vol is vol!

Heeft u praktische vragen over LTO Noord Academie belt u dan met de bestuurderslijn 088-8886633.


Annet Murre
Programmacoördinator LTO Noord