FAQ

Waar kan ik mijn login aanmaken voor de LTO Noord website?

Om in te kunnen loggen op de LTO Noord website is het nodig u hiervoor te registreren. Lees hier welke stappen u hiertoe neemt.

Het registreren op de website van LTO Noord lukt niet, wat kan ik doen?

Lukt het u niet u te registreren en een login aan te maken kijk dan naar de volgende mogelijkheden die dit kunnen veroorzaken.

Ik kan niet inloggen op de LTO Noord website, omdat het registreren niet lukt. Hoe kan ik mij registreren op de website?

Inloggen op de LTO Noord website kan door middel van een login. LTO Noord leden krijgen hiermee toegang tot de ledenlaag, maar ook op hun eigen profiel bij NieuweOogst.nu en de ePaper.

Hoe kom ik aan een login om in te loggen op de ledenlaag?

Via  www.ltonoord.nl/user/register kunt u als LTO Noord lid zelf een login aanmaken. De login is gebaseerd op uw lidnummer en het mailadres dat bij LTO Noord bekend is.

Sommige pagina's zijn alleen na inloggen toegankelijk. Hoe kan ik hier inloggen?

Een aantal pagina's op deze website is alleen toegankelijk voor leden van LTO Noord, die behoren tot de lidcategorie 'lid met agrarisch bedrijf' of 'medeondernemer' bij een agrarisch bedrijf. Beschik je niet meer over je gebruikersnaam en wachtwoord of heb je andere problemen met inloggen? Neem dan contact op met het informatiecentrum T 088-888 66 44 of geef je vraag door via het volgende webformulier

Waar vind ik mijn lidnummer?

Het lidnummer staat op de contributienota. Bovendien is het nummer iedere week op het adres etiket van Nieuwe Oogst te vinden.